Voor hier uw onderschrift in, voer alleen een spatie in als dit leeg moet zijn.[!imgslider_title     _2!]

Contact RG


Een nieuwe type variable beschikbaar tot dus ver alleen in deze stijl. Met de mogelijkheid om niet alleen je eigen text in te voeren zonder dat er moeilijk gedaan moet worden met HTMLcode maar ook een overzichtelijker controle van jouw website via afgeleide stijlen.

Enkel glas

Enkel glas is traditioneel, enkel laags glas wat men ook wel Floatglas noemt.  Dit is het doorsnee heldere glas wat wordt geproduceerd, waarbij zand ( silicium ), soda en kalk de belangrijkste ingrediënten zijn. Dit mengsel wordt verhit in een glasoven tot een temperatuur  van ca. 1500 °C  Daarna wordt dit vloeibare glas door een ondiep bad geleid waarbij het blijft drijven ( “to float” )  op vloeibaar tin. De oppervlakten van het geproduceerde glas zijn volledig parallel en vlak. Enkel glas kan blank of gekleurd zijn.

Wij leveren enkel glas in de diktes 2,3,4,5,6,8,10,12,15 en 19 mm blank en in de kleuren grijs en brons.