Voor hier uw onderschrift in, voer alleen een spatie in als dit leeg moet zijn.[!imgslider_title     _2!]

Contact RG


Een nieuwe type variable beschikbaar tot dus ver alleen in deze stijl. Met de mogelijkheid om niet alleen je eigen text in te voeren zonder dat er moeilijk gedaan moet worden met HTMLcode maar ook een overzichtelijker controle van jouw website via afgeleide stijlen.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas wordt ook wel gelaagd glas of letsel werende beglazing genoemd. Dit glas heeft een letsel werend breukgedrag. Bij breuk in standaard glas oftewel floatglas ontstaan grote scherpe scherven welke kunnen leiden tot ernstig persoonlijk letsel. 

Het veiligheidsglas bestaat uit twee of meer glasbladen met daartussen een doorzichtige taaie kunststof folie (polyvinylbutyral)   Bij breuk zorgt deze folie ervoor dat het glas bij elkaar wordt gehouden en niet uiteen valt. De stukken glas blijven aan de folie kleven en blijven één geheel vormen. Hierdoor ontstaan bij veiligheidsglas geen gevaarlijke scherven en dus geen risico op ernstig persoonlijk letsel.

Toepassingen

Gelaagd veiligheidsglas is uitermate geschikt voor specifieke doeleinden als glazen trapschotten, windschermen, scheidingswanden, serres, dakramen, daklichten en dakbeglazing. Ook is het verplicht om glas wat zich bevindt onder 85 cm van het vloeroppervlak, uit te voeren in gelaagd glas. Dit ivm het risico op persoonlijk letsel.