Voor hier uw onderschrift in, voer alleen een spatie in als dit leeg moet zijn.[!imgslider_title     _2!]

Contact RG


Een nieuwe type variable beschikbaar tot dus ver alleen in deze stijl. Met de mogelijkheid om niet alleen je eigen text in te voeren zonder dat er moeilijk gedaan moet worden met HTMLcode maar ook een overzichtelijker controle van jouw website via afgeleide stijlen.

Spiegels

Spiegels brengen in uw interieur sfeer en hebben een bijzondere uitstraling.  Geven ook meer diepte en brengen licht in kleinere ruimten en vergroten het ruimtelijke gevoel. Spiegels zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Naast de blanke spiegels, zijn ook spiegels te verkrijgen in grijs en brons.

De Rijswijkse Glashandel levert spiegels in elk gewenste maat. 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden !