Voor hier uw onderschrift in, voer alleen een spatie in als dit leeg moet zijn.[!imgslider_title     _2!]

Contact RG


Een nieuwe type variable beschikbaar tot dus ver alleen in deze stijl. Met de mogelijkheid om niet alleen je eigen text in te voeren zonder dat er moeilijk gedaan moet worden met HTMLcode maar ook een overzichtelijker controle van jouw website via afgeleide stijlen.

Glas in Lood

Heeft u glas-in-lood beglazing dat u wilt restaureren ? Wij werken samen met een ambachtelijke restaurateur die uw glas-in-lood in ere kan herstellen. Ook het realiseren van uw eigen glas-in-lood ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om het glas-in-lood te verwerken in dubbele beglazing. Hierdoor heeft u de authentieke uitstraling van het glas-in-lood, maar wel met de besparende voordelen van dubbelglas.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden !