Voor hier uw onderschrift in, voer alleen een spatie in als dit leeg moet zijn.[!imgslider_title     _2!]

Contact RG


Een nieuwe type variable beschikbaar tot dus ver alleen in deze stijl. Met de mogelijkheid om niet alleen je eigen text in te voeren zonder dat er moeilijk gedaan moet worden met HTMLcode maar ook een overzichtelijker controle van jouw website via afgeleide stijlen.

Gehard glas

Gehard glas ziet eruit als gewoon glas, maar het glas heeft een speciale behandeling ondergaan. Bij deze behandeling wordt het glas verwarmd tot ca. 650°C  Hierdoor gaat het glas bijna weer smelten.

Daarna wordt het glas snel afgekoeld met lucht, waardoor er een grote spanning ontstaat in het glas. Hierdoor is gehard glas wel vijf tot zeven keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte en bestand tegen grote temperatuur verschillen.

Gehard glas is door deze speciale behandeling is niet te snijden of te zagen.

Als gehard glas breekt, dan valt het in kleine, veilige stukjes uiteen die geen ernstig letsel veroorzaken. Hierdoor is gehard glas een veiligheidsglas dat geschikt is voor talloze toepassingen. Ook kan gehard glas gelaagd zijn, dit geeft nog een extra veiligheid.  U kunt gehard glas terugvinden in bijvoorbeeld douchedeuren, glazen tafels, keukens, schuifpuien en dak beglazing.

Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van gehard glas !