Voor hier uw onderschrift in, voer alleen een spatie in als dit leeg moet zijn.[!imgslider_title     _2!]

Contact RG


Een nieuwe type variable beschikbaar tot dus ver alleen in deze stijl. Met de mogelijkheid om niet alleen je eigen text in te voeren zonder dat er moeilijk gedaan moet worden met HTMLcode maar ook een overzichtelijker controle van jouw website via afgeleide stijlen.

Brandwerende beglazing

Brandwerend glas is een veiligheidsglas die ervoor zorgt dat de brand wordt vertraagd. Het brandwerende glas bestaat uit meerdere lagen die aan elkaar zijn gelamineerd en die voorzien zijn van een brandwerende coating. Het brandwerend glas is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering heeft zijn eigen brandwerende vertragingstijd. Er zijn drie classificaties van brandwerende beglazing :

  • E - Stabiliteit. Geen vlammen of aanzienlijke hoeveelheden hete gassen aan de niet-brand zijde
  • EW - Stabiliteit en stralingsbeperking. Warmtestraling aan de niet-brand zijde bedraagt maximaal 15 kW/m² op 1 m afstand.  
  • El - Stabiliteit en temperatuurisolatie. De stijging van de oppervlaktetemperatuur aan de niet-brand zijde komt niet boven de maximale toegestane waarde ( 140°C gemiddeld en 180°C op een punt )